Nitro bil - skal du have knald på din RC, skal der nitro til

En Nitro bil er ikke for de svage!

Her er der altså tale om FART, POWER og ægte RACE! Nitro biler kører på Nitro brændstof - og de små motorer kan levere kræfter, så du tror, det er løgn! 

 

Skal du have en Nitro bil eller tilbehør til din Nitro bil, er det her hos morfars.dk, det sner! Tjek lige vores tilbehør til Nitro biler - Nitro biler onroad og Nitro biler offroad.

Du får snavsede fingre med en nitrobil

Inden du køber din første Nitro bil, er det en god ide at gøre dig klart, at der er lagt op til snavsede fingre og lækker mekanik! Til gengæld skal en Nitro bil ikke lades op i tide og utide - faktisk kan en Nitro bil køre hele dagen, hvis bare du hælder brændstof på.

-> Nitromethan brændstof 16%

-> Nitromethan brændstof 25% 

RC Nitrobiler, du skal synes motoren er spændende

En Nitro bil kræver vedligeholdelse,pasning og justering - til gengæld giver en Nitro bil dig ÆGTE race, fart og spænding. Vores erfaring er at du skal have en naturlig interesse for at der sidder en ægte motor på nitrobilen - ellers er det ikke sikkert at en nitrobil er noget for dig. Hvis du synes at en ægte nitromotor er cool og at det er fedt at det er dig som bestemmer alle indstillingerne - ja, så er der ingen tvivil om at du vil blive glad for din nye nitrobil. Så... Er du klar til Nitro bil og fuld fart? Tjek vores kæmpe udvalg i Nitro biler og Nitro tilbehør.

-> Nitro RC bil - ONROAD

-> Nitro RC bil - OFFROAD 

Køb af din første Nitro bil

Der er flere ting som du bør kigge efter når du skal købe din første nitrobil. Start med at finde ud af om du vil køre på asfalt eller offroad. Der findes mange forskellige nitrobiler på markedet og det er desværre ikke alle som er lige gode. Et af de bedste råd er at checke om du kan få reservedele, ekstraudstyr og ikke mindst om butikken kan hjælpe dig hvis du får problemer med nitrobilen. En billig nitrobil kan meget hurtigt blive dyr hvis du ikke kan få dele til den. 

RC DVD - Nitro Inside & Out

Der er kommet en DVD film på dansk om nitrobiler. DVD'en er en virkelig god investering da du bliver guidet igennem køb af nitrobil, opstart og tilkøring, køretips, vedligehold og meget meget mere. Der er over 1 time med masser af nyttige tips og tricks.

-> RC DVD - Nitro Inside & Out 

Et par rigtigt gode biler

Vi bliver tit spurgt om hvilke nitrobiler vi vil anbefale. Som med tøj er der mange forskellige meninger om hvad der er flot og smart. Hos Morfars.dk har vi udvalgt de nitro biler som vi synes er de bedste i de forskellige kategorier og prislejer. Nitrobilerne er udvalgt ud fra kvaliteten, ydelsen og samtidig servicen fra producenten og selvfølgelig tilgængeligheden af reservedele. Her er et par af de mest populære biler:

-> Nanda Racing NRB-3 Nitro Buggy

-> Nanda Racing NRT-3 Nitro Truggy

-> Kyosho Fazer Nitro onroad

-> HPI Savage 3.5 Nitro monster truck 

Nitro startkit, Nitro Care Kit og alt det andet

Når du har valgt din nitrobil så skal du også bruge et par andre ting. Alt efter hvad der følger med til din nitrobil skal du have: 

-> Nitromethan brændstof

-> Nitro Startkit

-> Nitro Care kit 


You may also like