November 19, 2013


Hvor hurtige er I til at svare min henvendelse?

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer i hverdagene. Du kan sende mail til os på support@morfars.dk eller bruge vores kontaktformular øverst på siden.

October 30, 2013


June 03, 2013


Er det sikkert at handle på Morfars.dk?

Ja, vi er et ordentligt firma og har ingen interesse i at snyde dig. Morfars.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

June 02, 2013


Hvordan betaler jeg online?

Du kan bruge Dankort, VISA eller Mastercard - det er nemt og sikkert. Vi sender ikke på efterkrav og vi modtager ikke betaling via bankoverførsel eller EAN.

June 02, 2013


Hvad koster leveringen?

Leveringsomkostningerne er kr. 49,00 for alle pakker til Danmark - uanset vægt og størrelse. For at sikre leveringen bliver alle pakker sendt med modtagerkvittering - så 49,00 er faktisk billigt.

June 02, 2013


Hvordan sender I min pakke?

Alle pakker sendes med GLS og med modtagerkvittering for din sikkerhed. Det betyder at der skal kvitteres ved modtagelse så det er bedst at du vælger levering til dit arbejde eller til en Pakkeshop - så kommer pakken hurtigt, sikkert og nemt frem.

May 31, 2013


Kan jeg fortryde mit køb?

Ja, du har 14 dages fortrydelsesret. Varen skal returneres i væsentlig salgbar stand hvilket fx for en fjernstyret bil betyder at den ikke må have kørt.