Nye mini-droner fra Parrot

Parrot er firmaet der gav os AR.Dronen som på alle måder var helt unik og revolutionerede droner til det private marked. Nu er Parrot på spil igen med nye unikke mini-droner!

Flyv, kør og hop med de nye mini droner

Der er 2 nye mini-droner: Rolling Spider og Jumping Sumo. De har hver deres specielle egenskaber og er på hver deres måde unikke. Parrot frigav tidligere på året en video der skulle illustrere de idéer de havde med de nye droner. 

Desværre var der ting som ikke kom med i de endelige produkter. Rolling Spider kan ikke klikke hjulene af automatisk og Jumping Sumos gribe-arm er blevet ekstra udstyr. Men se videoen alligevel - den er suveræn!

Se den her: den første video med Jumping Sumo og Rolling Spider

Begge mini-droner styres via Smartphone eller tablet.

Jumping Sumo kan køre og hoppe!

Jumping Sumo er uden tvivl den mest unikke af de 2 nye mini-droner. Ud over at den er ekstremt manøvredygtig når den kører, så kan den hoppe - højt! Der sidder et kamera i næsen som streamer video direkte til din smartphone eller tablet.

Se detaljer og video her: Jumping Sumo

Rolling Spider kan flyve og køre på gulv, vægge og lofter!

Rolling Spider minder om en quadcopter - men den har også et sæt hjul der gør at du kan køre på gulv, vægge og lofter. Det giver en masse sjove muligheder og gør det utroligt nemt at komme igang. Det er en god og blid måde at starte med at flyve.

Se detaljer og video her: Rolling Spider

Forventes på lager i starten / midten af august

Første leverance er på vej - men vi ved at der kommer begrænset antal. Hvis du vil være sikker på at få en af de første mini-droner, så anbefaler vi at du forudbestiller.


You may also like