Tamiya - Fjernstyrede Biler fra japanske Tamiya

Tamiya er et af de absolutte mest kendte mærker inden for fjernstyrede biler. Mange har været i kontakt med et af Tamiyas berømte byggesæt - som også i dag er utroligt populære.

Tamiya - fra byggesæt til RTR

I dag laver Tamiya stadig de berømte Tamiya-model-byggesæt men de producerer også nogle af de bedste køreklare RTR RC biler på markedet. Hvad enten du er til fjernstyrede biler til brug på asfalt eller du vil ud i naturen og køre offroad, så kan du finde en lækker bil fra Tamiya.

-Tamiya onroad biler (elektriske)

-Tamiya offroad biler (elektriske) 

Den legendariske Tamiya TT-01

TT-01 undervognen fra Tamiya er en af de helt store klassikere. Her får du en super solid og velkørende undervogn som kan trimmes præcist til din kørestil. TT-01 er kommet i en ny Drift Spec udgave som er special designet til rc drift - dvs. drift med fjernstyrede biler. TT-01D findes i flere udgaver: med og uden lys og i en ny færdigbygget version XB. Se video med TT-01D Drift Spec. 

-> Tamiya TT-01 RC bil 

Tamiya TT-01 BMW  Tamiya TT-01D RC Car  Tamiya Drift RC biler

Kæmpe udvalg af tilbehør til Tamiya TT-01

Du kan gøre din TT-01 personlig ved at opgradere den med aluminiums dele. Alu-delene er en kraftig forbedring af holdbarheden og mange af delene er mere præcise, dvs. du får fx en mere præcis styring af bilen. Hos morfars.dk finder du danmarks største udvalg af dele til TT-01. 

-> Tamiya TT-01 alu opgraderingsdele 
-> Alu dele til Tamiya TT-01

Nye spændende Tamiya nitro biler

Tamiya er også begyndt at lave fjernstyrede RTR nitrobiler. Det er den kendte Tamiya kvalitet og i køreklare versioner lige ud af kassen. Kontakt os hvis du vil høre mere om nitrobilerne. 

Kæmpe udvalg af Tamiya biler i Morfars hobbybutikker

Tamiyas sortiment af biler og byggesæt er ekstremt og vi har kun et meget lille udvalg på hjemmesiden. I vores butikker har vi en del flere RC modeller stående - både de helt nye Tamiya biler og de ældre klassiske retrobiler som fx Tamiya Grasshopper, Lunchbox, Midnight Pumpkin og mange flere. Kontakt os hvis du leder efter en bestemt model.

-> Morfars Hobbybutikker i København, Århus, Odense og Rønne

Leder du efter Tamiya reservedele?

Så kan du finde dem i vores reservedelsbestiller som giver dig direkte adgang til hele Tamiyas reservedelskatalog. Indtast varenummer eller navn på den del du søger og du kan straks se forventet leveringstid, pris og putte den direkte i kurven.

-> Tamiya reservedele til fjernstyrede biler

Læs mere her:

Hobbybutikker i Danmark

HBX Haiboxing - nye spændende RC biler

Fjernstyret bil - her får du en fjernstyret bil, der rykker

Batteripakke, batterier og batteripakker

Spektrum, den bedste 2.4GHz kontrol


You may also like