Traxxas, vilde RC biler fra USA

Kigger du på ny fjernstyret bil? Så bør du tage et seriøst kig på de fjernstyrede biler fra amerikanske Traxxas. 

Gå direkte til bilerne: Fjernstyret Bil fra Traxxas

Traxxas - altid i front med innovative løsninger

Traxxas har lavet fjernstyrede biler siden 1986 hvor de revolutionerede branchen med den første køreklare bil. På det tidspunkt var det noget helt ny at man kunne købe en bil som allerede var samlet og køreklar.
Siden da er det blevet til et utal af kæmpe succeser som har sat nye standarder for fjernstyrede biler.

De vildeste nitrobiler fra Traxxas

De mest kendte biler fra Traxxas er uden tvivl nitro monster trucksene T-Maxx og REVO. Da T-Maxx blev introduceret var den uden konkurrence - et kraftværk uden sammenligning. I 2004 kom REVO, en ond monster truck med en ny opbygning og en vild performance. I dag er REVO og T-Maxx stadig førende - nu selvfølgelig i opgraderede versioner med endnu mere kraft.

Topfart over 100 km/t!!

Siden Traxxas sendte deres 3.3 motor på markedet er det gået stærkt - rigtigt stærkt! Den kendte JATO og onroad bilen Nitro 4Tec er begge kommet i nye versioner med den utrolige motor. Opskriften er alt for meget kraft til en utrolig let undervogn - resultatet er sindsygt! En ud af kroppen oplevelse - absolut kun for øvede kører.

Nye el-biler med køreglæde

Traxxas har fulgt nitro succes'erne op med 3 nye el-biler. Buggy, Stadium Truck og Monster Truck i form af Bandit, Rustler og Stampede. Alle 3 modeller er blevet kraftigt forbedret med teknologi fra nitrobilerne og udstyret med 12T motorer som standard! Det giver topfart over 45 km/t - det er meget for en el-bil. Super fede biler til priser hvor alle kan være med.

Traxxas igen først - Brushless RTR biler!

Endnu en gang er Traxxas først, denne gang er det med køreklare biler som har brushless systemer. Brushless er de vildeste elektriske motorer - ofte med mere kraft end nitrobiler! Brushless har indtil for nylig været ekstremt dyrt og svært at arbejde med. Dette har Traxxas ændret på med den nye serie af VXL biler: Bandit VXL, Rustler VXL og Stampede VXL.

 


You may also like