Leder du efter den bedste julegave?

Så er du landet det rigtige sted! Brug en af vores guides eller få inspiration fra vores julegave top 20 (scroll ned).

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil have mere personlig rådgivning. Vi har ekstra personale på mail og chat.

KØB PÅ HJEMMESIDEN det er hurtigt og nemt. Vi sender alle hverdage til og med den 22. december.

GLS henter pakker hos os alle dage. Der er rigtigt gode chancer for at pakkerne kommer ud inden jul - men ingen kan give garantier.

BUTIKKEN I HERLEV har specielle åbningstider pga. corona. Se status og åbningstider her.
Butikken er åben for afhentning af ordrer mandag, tirsdag og onsdag.

Find fjernstyret bil

Brug vores guide til at finde den rigtige bil.

Find drone

Bliv guidet til den perfekte drone.

Find gave

Find den bedste gave indenfor et valgt budget.

Spørgsmål om julen hos Morfars.dk

Bestil pakkerne i god tid, så er du sikker på at de kommer frem
De sidste dage op mod jul er der altid stress på og alle har ekstra travlt. Vi sender som normalt hver eneste dag - helt frem til og med den 22. december. Vi har de sidste par år fået alle julepakker ud - men i år er der ægte jule-kaos og GLS kan ikke give garantier.

Julegaver byttes nemt hos Morfars.dk
Når du køber julegaven hos Morfars.dk kan du bytte den helt frem til den 31. januar 2021. Husk at gemme kvitteringen. Du kan bytte pakken i vores butik i Herlev - eller sende den retur til os. 

Hvilken fjernstyret bil passer til min dreng (eller pige)
Mere eller mindre alle bilerne er anbefalet til 14+, men med lidt omtanke kan man sagtens få en god oplevelse. Se vores anbefaling til yngre børn: Den bedste fjernstyrede bil til børn.

Find den helt rigtige julegave til ham
Det er ikke altid lige nemt at finde den perfekte julegave til ham - hvad skal det være? Stort, lille, lækkert, hurtigt, nemt? En fjernstyret pakke er blandt de sikre hit - vi har fjernstyrede biler og fjernstyrede droner fra kr. 249! Se de mest populære julegaver ovenfor.

Gavekort - så rammer du 100% rigtigt
Hvis du er i tvivl om hvad der er den rigtige gave, så giv et gavekort til Morfars.dk. Med et gavekort kan den heldige selv vælge præcis hvad han vil have.