Bedste julegave til drenge

Nedenfor kan du se vores anbefalinger til årets bedste julegave til drenge og piger i alle aldre.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil have mere personlig rådgivning.
Vi har ekstra personale på mail og chat samt tlf. 70 25 90 98 der er klar til at hjælpe.

Bedste julegave
fra Morfars.dk

Se hele videoen

Hvilken fjernstyret bil passer til min dreng (eller pige)
Mere eller mindre alle bilerne er anbefalet til 14+, men med lidt omtanke kan man sagtens få en god oplevelse. Se vores anbefaling til yngre børn: Den bedste fjernstyrede bil til børn.

Har I et godt forslag til en julegave under DKK 500?
Ja! Det har vi lige her: fjernstyrede julegaver under 500.

Find den helt rigtige julegave til ham
Det er ikke altid lige nemt at finde den perfekte julegave til ham - hvad skal det være? Stort, lille, lækkert, hurtigt, nemt? En fjernstyret pakke er blandt de sikre hit - vi har fjernstyrede biler fra kr. 99 og fjernstyrede droner fra kr. 199! Se de mest populære julegaver nedenfor.

Gavekort - så rammer du 100% rigtigt
Hvis du er i tvivl om hvad der er den rigtige gave, så giv et gavekort til Morfars.dk. Med et gavekort kan den heldige selv vælge præcis hvad han vil have.

Julegaver byttes nemt hos Morfars.dk
Når du køber julegaven hos Morfars.dk kan du bytte den helt frem til den 7. januar 2019. Husk at gemme kvitteringen. Du kan bytte pakken i en af vores hobbybutikker som ligger i København og Odense - eller sende den retur til os. 

Bestil pakkerne i god tid, så er du sikker på at de kommer frem
De sidste dage op mod jul er der altid stress på og alle har ekstra travlt. Vi sender som normalt hver eneste dag - helt frem til og med den 20. december. Vi har de sidste par år fået alle julepakker ud - også dem der blev sendt i sidste øjeblik.