Julegave - den perfekte julegave til drenge i alle aldre

Det er snart jul og det er tid til at få styr på de gode julegaver. Nedenfor kan du se vores fjernstyrede julegave top 10 og længere nede på siden finder du årets julekonkurrence hvor du kan vinde din egen julegave :)

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil have mere personlig rådgivning. Vi har ekstra personale på tlf. 70 25 90 98 der er klar til at hjælpe.

Årets Julegave Top 10 fra Morfars.dk

PRAKTISK INFORMATION
VI BYTTER
julegaver til og med den 6. januar 2017. Bemærk at varen skal være i ubrudt emballage.
BUTIKKERNE
Har åbent alle dage før jul - se julens åbningstider her.
TELEFON HOTLINE
Der er ekstra personale på telefon: 7025 9098.
GAVEKORT
Den sikre julegave er her: gavekort

KONKURRENCEN
Er nederst på denne side - bare scroll helt ned i bunden.

 

Find den helt rigtige julegave til ham

Det er ikke altid lige nemt at finde den perfekte julegave til ham - hvad skal det være? Stort, lille, lækkert, hurtigt, nemt? En fjernstyret pakke er blandt de sikre hit - vi har fjernstyrede biler og fjernstyrede helikoptere fra kr. 99! Se de mest populære julegaver nedenfor.

Gavekort - så rammer du 100% rigtigt

Hvis du er i tvivl om hvad der er den rigtige gave, så giv et gavekort til Morfars.dk. Med et gavekort kan den heldige selv vælge præcis hvad han vil have.

Julegaver byttes nemt hos Morfars.dk

Når du køber julegaven hos Morfars.dk kan du bytte den helt frem til den 6. januar 2017. Husk at gemme kvitteringen. Du kan bytte pakken i en af vores hobbybutikker som ligger i København, Århus, og Odense - eller sende den retur til os. 

Bestil pakkerne i god tid, så er du sikker på at de kommer frem

De sidste dage op mod jul er der altid stress på og alle har ekstra travlt. Vi sender som normalt hver eneste dag - helt frem til og med den 22. december. Vi har de sidste par år fået alle julepakker ud - også dem der blev sendt i sidste øjeblik.

Morfars.dk julekonkurrence 2016

KONKURRENCEN ER SLUT!!
Vinderen er blevet kontaktet.

Her er alle produkterne fra Julegave Top 10 videoen