Julegave - den perfekte julegave til drenge i alle aldre

Nu er det jul og det er tid til at få fundet de gode julegaver. Du kan finde inspiration på vores Julegave Top 10 nedenfor eller kontakte os hvis du vil have mere personlig rådgivning. Vi har ekstra personale på tlf. 7025 9098 der er klar til at hjælpe.

Julekonkurrencen er slut!

Årets Julegave Top 10 fra Morfars.dk

PRAKTISK INFORMATION
VI BYTTER
julegaver til og med den 6. januar 2016. Bemærk at varen skal være i ubrudt emballage.
BUTIKKERNE
Har åbent alle dage før jul - se julens åbningstider her.
TELEFON HOTLINE
Der er ekstra personale på telefon: 7025 9098.
GAVEKORT
Den sikre julegave er her: gavekort

KONKURRENCEN
Er nederst på denne side - bare scroll helt ned i bunden.

 

Find den helt rigtige julegave til ham

Det er ikke altid lige nemt at finde den perfekte julegave til ham - hvad skal det være? Stort, lille, lækkert, hurtigt, nemt? En fjernstyret pakke er blandt de sikre hit - vi har fjernstyrede biler og fjernstyrede helikoptere fra kr. 99! Se de mest populære julegaver nedenfor.

Gavekort - så rammer du 100% rigtigt

Hvis du er i tvivl om hvad der er den rigtige gave, så giv et gavekort til Morfars.dk. Med et gavekort kan den heldige selv vælge præcis hvad han vil have.

Julegaver byttes nemt hos Morfars.dk

Når du køber julegaven hos Morfars.dk kan du bytte den helt frem til den 6. januar 2016. Husk at gemme kvitteringen. Du kan bytte pakken i en af vores hobbybutikker som ligger i København, Århus, Odense og Rønne - eller sende den retur til os. 

Bestil pakkerne i god tid, så er du sikker på at de kommer frem

De sidste dage op mod jul er der altid stress på og alle har ekstra travlt. Vi sender som normalt hver eneste dag - helt frem til og med den 23. december (vi sender også søndag den 21. december). Hvis du vil være helt sikker på at pakken kommer frem bør du bestille julegaverne senest torsdag den 18. december. Vi har de sidste par år fået alle julepakker ud - også dem der blev sendt i sidste øjeblik.

Morfars.dk julekonkurrence 2015

Julekonkurrencen er slut og det blev Bent der vandt - han var glad :)

Her er alle produkterne fra Julegave Top 10 videoen