Bedste drone 2018

Hvilken drone er den bedste drone?

Vi bliver ofte spurgt om hvilken drone der er den bedste... og det er der ikke kun ét svar på for det handler om hvad du gerne vil med dronen og hvor mange penge du vil bruge på den. Hvis bedste drone er det samme som mest solgte, så kan vi ret hurtigt give dig svar:

Den bedste drone til begyndere

Til indendørs brug er Drone ST4 den mest solgte og til udendørs brug er det storebror Drone ST9. Begge droner er pris-baskere - dvs. at du får rigtigt meget for pengene! 

Bedste drone med GPS (i den billige kategori)

Du har nok set de helt vilde droner der kan det hele. De koster typisk fra 5000 og op. Men i 2018 kom der 2 nye droner med GPS til fantastisk gode priser! S30W FPV drone og den større model S70W FPV drone. Fælles for begge droner er at de har GPS og HD kamera der streamer via Wifi til din smartphone. Super fede droner der igen giver meget for pengene.

Bedste drone til dem der har haft en før

Når det skal gå hurtigere og være lidt vildere så er Heliway 903 den bedste. Den er egentlig ikke så meget dyrere end andre droner - men den er vildt hurtig!

Kort om droner

Droner er på kort tid blevet ekstremt populære. Drone er blevet det mest normale udtryk, men hvis vi skal være helt korrekte så er en drone først en drone hvis den kan flyve autonomt - dvs. af sig selv eller efter en forudprogrammeret rute / regelsæt. Hvis en drone ikke er autonom er den korrekte betegnelse en multirotor eller quadcopter. Du må kalde dem lige hvad du vil - vi ved hvad du mener :)

Droner / Quadcoptere er spændende fordi der er mange muligheder. De billige quadcoptere er nemme at komme i gang med og flyver helt fantastisk - du kan lave vilde loops og flyve hurtigt og akrobatisk. De mere avancerede modeller har ofte et kamera indbygget og du kan filme/fotografere mens du flyver.

De store droner som kan flyve autonomt er meget avancerede og selvom de er lavet så brugervenligt som muligt, så er de stadig en stor mundfuld for de fleste.

Udviklingen går ekstremt hurtigt og du kan nu få en quadcopter til under 700 som har "coming home" funktion - dvs. at den kan selv flyve hjem til dig!

Droner for begyndere

Hvis du gerne vil i gang med droner så kan vi anbefale at starte med en simpel quadcopter til indendørs brug. Så du får fornemmelsen af at være i luften og uden at vinden driller dig. De største og mest avancerede droner er meget nemme at flyve da de har mange sensorer og selv kan holde deres position... men de koster også kassen.

Mange foretrækker at begynde med en quadcopter til udendørs brug. Vinden kan drille, men der er ingen tvivl om at en stor quadcopter er nemmere at se.

Du lærer det kun af at prøve det, så hop videre til vores droner her, så du kan komme i gang med at lære så hurtigt som muligt.

Drone regler

Du kan se de officielle regler her på Trafikstyrelsens hjemmeside her: regler for flyvning med droner

Reglerne for flyvning med droner kan godt virke meget omstændige og uklare. Der har i medierne også været meget tale om at regler for drone-flyvning skal ændres og gøres mere tidssvarende. 

Du skal især være opmærksom på:

  • Du skal være 150 meter væk fra bygninger, forsamlinger af mennesker og større veje.
  • Du må flyve maksimalt 100 meter op.
  • Du skal under hele flyvningen være i visuel kontakt med dronen.

Der findes specielle retningslinier for flyvning med droner i erhvervsmæssig øjemed. Du kan se de nyeste retningslinier for flyvning med droner her: Nye retningslinjer om erhvervsmæssig brug af droner fra Trafikstyrelsen.

Hvis du er klar til at flyve, så kan du se vores store udvalg af droner her.

Tips til droneflyvning

Hvis du gerne vil igang med droner så kan vi anbefale at du starter med en quadcopter til indendørs brug. Det er en rigtig god måde at komme i gang og du får hurtigt fornemmelse for om det er noget for dig. 

Er du klar til at prøve vores sjove tips? Så gå videre til vores udvalg af droner og kom i gang med at lege!

Videoer af dronerne i brug 

Har du brug for lidt inspiration til hvor du kan flyve med din drone. Tjek vores YouTube kanal ud her.

Anmeldelser af droner

Vi har udvalgt et par af vores yndlings droner og anmeldt dem. Dronerne er i forskellige størrelser og prisklasser, så du vil helt klart kunne finde én til dit behov. 

Drone ST4

ST4 er en af de mest populære droner i dag. Den er til indendørs brug og flyver helt fantastisk. Da den kom på markedet overhalede den hurtigt den populære Hubsan X4. Drone ST4 er virkelig et godt køb! 

Se produktet her: Drone ST4

Drone ST9

Efter ST4s enorme popularitet lavede fabrikken hurtigt en storebror til udendørs brug - og ST9 blev hurtigt lige så populær som sin mindre broder. Størrelsen er rigtig god og den er relativt nem at komme igang med. Du kan tilkøbe HD kamera - faktisk vælge mellem 4 forskellige modeller. En rigtig god drone til prisen.

Se produktet her: Drone ST9 

S30W med GPS!

Dronerne med GPS har indtil nu været i den højere prisklasse, fra DKK 4000 og op. Nu er S30W kommet og her får du GPS til en helt anden pris! GPS giver et væld af muligheder som fx at dronen selv kan finde hjem - det er fedt!

Se dronen her: S30W med GPS