Om fjernstyrede biler


Kort om fjernstyrede biler

Fjernstyrede biler har altid været øverst på ønskesedlen hos drenge og mænd i alle aldre. Gennem de seneste år er priserne faldet så meget at du idag kan få en rigtig fjernstyret bil til under 500 kr. - med 4-hjulstræk og topfart på 50 km/t! Fælles for de fjernstyrede biler som du finder hos morfars.dk er at du kan få reservedele og endda få din bil på værksted. Det gør at din fjernstyrede bil holder lang tid og ikke er "tabt" første gang du kører galt.


Fjernstyrede biler for begyndere

Som begynder er det vigtigt at starte med en fjernstyret bil som ikke er for vild. En høj topfart kan være svær at styre og vil give uheld. Du bør i stedet vælge en mere solid bil og gerne med 4-hjulstræk da den vil være nemmere at styre. Du lærer det kun af at prøve det, så hop videre til vores fjernstyrede biler her, så du kan komme i gang med at lære så hurtigt som muligt.


Regler for fjernstyrede biler

De fleste fjernstyrede biler anbefales fra 14 år og op. Det skyldes at mange af bilerne kører meget hurtigt og kræver at man sætter sig grundigt ind i hvordan de virker inden man tager dem i brug. Hvis brugeren er under 14 år så kan du se vores anbefalinger her: fjernstyret bil til de mindste.

Reglerne for brug af fjernstyrede biler er at du ikke må køre på offentlig vej eller være til gene for andre. Generelt bør du tænke dig om og ikke køre et sted hvor du kan risikere at ramme andre mennesker eller dyr. Det bedste er at starte et sted hvor der er masser af plads og så lidt som muligt du kan køre ind i.

Hvis du er klar til at køre, så kan du se vores store udvalg af fjernstyrede biler her.


Tips til din fjernstyrede bil

Det er vigtigt at bruge gode batterier når du kører med din fjernstyrede bil - både i senderen og i selve bilen. Hvis du bruger dårlige batterier i senderen så kan det gå ud over rækkevidden og i værste fald kan din bil stikke af. Brug altid gode alkaline batterier (vi kan godt lide GP batterier) og ikke genopladelig AA da de ikke egner sig til brug i radiosendere. Der findes mange forskellige batterier til brug i bilen og det er ikke dem alle der er lige gode. Her er gode batterier der virker.

Hvis du vil i gang med at hoppe med din bil så start stille og roligt. Det er vigtigt at lande på alle 4 hjul da det ellers kan skade bilen og koste reservedele. Du kan give gas / bremse for at styre bilen i luften - men sørg altid for at lande i "fri-gear" da du ellers kan beskadige tandhjulene.

Er du klar til at prøve vores sjove tips? Så gå videre til vores udvalg af fjernstyrede biler og kom i gang med at lege!


Videoer af vores fjernstyrede biler i brug 

Har du brug for lidt inspiration... Tjek vores YouTube kanal ud her. Bemærk at bilerne på videoerne styres af top-trænede eksperter! De lander altid perfekt og ved hvordan man kører galt uden at bilen går i stykker. Det kræver mange års hård træning at blive så god. Forsøg ikke at køre på samme måde - så vil du risikere at ødelægge din bil. Hvis du træner meget kan du måske ende med at blive lige så skrap :)


Anmeldelser af fjernstyrede biler

Vi har udvalgt et par af vores yndlings biler og anmeldt dem. Bilerne er i forskellige størrelser og prisklasser, så du vil helt klart kunne finde én til dit behov. 

 

Fjernstyret bil HBX Ranger

Den mest populære bil lige nu. Med Ranger får du en fuldblods fjernstyret bil med 4-hjulstræk, store hjul, kraftig motor og godt radioanlæg. Ranger kører godt på både asfalt, grus og græs. Ranger er meget velegnet til begyndere da den har en god frihøjde og er nem at styre. Klik på linket og se detaljer samt en video.

Se produktet her: HBX Ranger

 

Fjernstyret bil Tromb

Tromb er en lille men ekstrem hurtig bil - den kan køre 50 km/t!! Tromb er faktisk for hurtig til de fleste - så du skal starte stille og roligt ind til du har styr på de mange kræfter. Tromb er meget populær da vi aldrig før har set så hurtig en bil til så lav en pris. Reservedelene er også billige - og dem får du brug for :)

Se produktet her: Tromb

 

Fjernstyret bil Sniper Rally

Er du til gade-ræs, rally og drift? Så er Sniper Rally den ultimative bil - og den kan det hele! Bilen kommer klar til kørsel på asfalt og løst underlag. Skifter du til drift-dæk vil du kunne ligge sidelæns med det samme - det er super sjovt! 

Se produktet her: Sniper Rally