Om fjernstyrede helikoptere

Fjernstyrede helikoptere er rigtigt sjove at flyve med. Af alle de fjernstyrede flyvende ting er helikopteren den nemmeste at starte med. I dag kan du få fjernstyrede helikoptere fra kr. 199 og op - så alle kan være med.

Fjernstyrede helikoptere er i dag blevet overhalet af Dronerne. Der er derfor ikke så mange producenter der laver helikoptere længere... og udvalget er blevet meget begrænset.

De små helikoptere med dobbelte hoved-rotorer er lavet til indendørs brug og er bedst til begyndere. Når du er blev skrap kan du skifte til en med enkelt rotor eller en udendørs helikopter.

MEN i dag er der desværre ikke mange som vil have fjernstyrede helikoptere og derfor skal du i stedet kigge på en fjernstyret drone i stedet for helikopter.

Vi har kun én fjernstyret helikopter!

Den er til gengæld super fed! Den er med single rotor og flyver fantastisk! Den er ikke perfekt til begyndere - men med lidt tålmodighed kan alle lære at flyve med den.

Se Fjernstyret Helikopter C119 her.

Fjernstyrede helikoptere for begyndere

Hvis du er helt ny pilot så skal du starte med en fjernstyret helikopter til indendørs brug. På den måde lærer du nemmest og hurtigst at styre den. Helikopterne med dobbelt rotor er de mest stabile og begyndervenlige.

Regler for fjernstyrede helikoptere

Helt firkantet så gælder der de samme regler for fjernstyrede helikoptere som for droner. Der har dog ikke været sager med små fjernstyrede helikoptere endnu. Generelt skal du tænke dig om og lade være med at flyve hvor du kan risikere at flyve ind i andre mennesker eller dyr.

Tips til din fjernstyrede helikopter

Du bør altid starte med at flyve indendørs da vinden ikke er en medspiller. Når du er blevet bedre til at flyve kan der til gengæld være super fedt og udfordrende at flyve udendørs.

Videoer af vores fjernstyrede helikoptere i brug 

Har du brug for lidt inspiration... Tjek vores YouTube kanal ud her.