Om fjernstyrede helikoptere


Kort om fjernstyrede helikoptere

Fjernstyrede helikoptere er rigtigt sjove at flyve med. Af alle de fjernstyrede flyvende ting er helikopteren den nemmeste at starte med. I dag kan du få fjernstyrede helikoptere fra kr. 199 og op - så alle kan være med.

Fjernstyrede helikoptere er i dag blevet overhalet af Dronerne. Der er derfor ikke så mange producenter der laver helikoptere længere... og udvalget er blevet meget begrænset.

De små helikoptere med dobbelte hoved-rotorer er lavet til indendørs brug og er bedst til begyndere. Når du er blev skrap kan du skifte til en med enkelt rotor eller en udendørs helikopter.

Fjernstyrede helikoptere for begyndere

Hvis du er helt ny pilot så skal du starte med en fjernstyret helikopter til indendørs brug. På den måde lærer du nemmest og hurtigst at styre den. Helikopterne med dobbelt rotor er de mest stabile og begyndervenlige.

Du lærer det kun af at prøve det, så hop videre til vores udvalg af fjernstyrede helikoptere her, så du kan komme i gang med at lære så hurtigt som muligt.


Regler for fjernstyrede helikoptere

Helt firkantet så gælder der de samme regler for fjernstyrede helikoptere som for droner. Der har dog ikke været sager med små fjernstyrede helikoptere endnu. Generelt skal du tænke dig om og lade være med at flyve hvor du kan risikere at flyve ind i andre mennesker eller dyr.

Hvis du er klar til at flyve med din helikopter, så kan du se vores udvalg af fjernstyrede helikoptere her.


Tips til din fjernstyrede helikopter

Du bør altid starte med at flyve indendørs da vinden ikke er en medspiller. Når du er blevet bedre til at flyve kan der til gengæld være super fedt og udfordrende at flyve udendørs.

Er du klar til at prøve vores sjove tips? Så gå videre til vores udvalg af fjernstyrede helikoptere og kom i gang med at lege!


Videoer af vores fjernstyrede helikoptere i brug 

Har du brug for lidt inspiration... Tjek vores YouTube kanal ud her.