Om fjernstyrede helikoptere


Kort om fjernstyrede helikoptere

Fjernstyrede helikoptere er rigtigt sjove at flyve med. Af alle de fjernstyrede flyvende ting er helikopteren den nemmeste at starte med. I dag kan du få fjernstyrede helikoptere fra kr. 199 og op - så alle kan være med.

De små helikoptere med dobbelte hoved-rotorer er lavet til indendørs brug og er bedst til begyndere. Når du er blev skrap kan du skifte til en med enkelt rotor eller en udendørs helikopter.

Fjernstyrede helikoptere for begyndere

Hvis du er helt ny pilot så skal du starte med en fjernstyret helikopter til indendørs brug. På den måde lærer du nemmest og hurtigst at styre den. Helikopterne med dobbelt rotor er de mest stabile og begyndervenlige.

Du lærer det kun af at prøve det, så hop videre til vores udvalg af fjernstyrede helikoptere her, så du kan komme i gang med at lære så hurtigt som muligt.


Regler for fjernstyrede helikoptere

Helt firkantet så gælder der de samme regler for fjernstyrede helikoptere som for droner. Der har dog ikke været sager med små fjernstyrede helikoptere endnu. Generelt skal du tænke dig om og lade være med at flyve hvor du kan risikere at flyve ind i andre mennesker eller dyr.

Hvis du er klar til at flyve med din helikopter, så kan du se vores store udvalg af fjernstyrede helikoptere her.


Tips til din fjernstyrede helikopter

Du bør altid starte med at flyve indendørs da vinden ikke er en medspiller. Når du er blevet bedre til at flyve kan der til gengæld være super fedt og udfordrende at flyve udendørs.

Er du klar til at prøve vores sjove tips? Så gå videre til vores udvalg af fjernstyrede helikoptere og kom i gang med at lege!


Videoer af vores fjernstyrede helikoptere i brug 

Har du brug for lidt inspiration... Tjek vores YouTube kanal ud her.


Anmeldelser af fjernstyrede helikoptere

Vi har udvalgt et par af vores yndlings helikoptere og anmeldt dem. Helikopterne er i forskellige størrelser og prisklasser, så du vil helt klart kunne finde én til dit behov. 

Fjernstyret helikopter H3307

Lille og bevægelig helikopter som er vores klare favorit til begyndere. Den er solidt bygget og er uden tvivl den mest holdbare i prisklassen.

Se helikopteren her: H3307

 

Fjernstyret helikopter F.A.H.

Et lidt mere avanceret helikopter, der kræver lidt erfaring. Med single rotor er der mere fart på helikopteren og den er sværere at styre. 

Se helikopteren her: F.A.H.

 

Fjernstyret helikopter F49 Shuttle

En større helikopter til udendørs brug. Her skal du have øvet dig inden du går ud og flyver - ellers bliver det en kort flyvetur. Helikopteren er flot bygget og der er en god radio med i pakken.

Se helikopteren her: F49 Shuttle