March 06, 2013


RC Klubber i Danmark - find din rc klub her

Leder du efter en RC klub i Danmark hvor du kan køre med din fjernstyrede bil?

Der er mange RC klubber rundt omkring i Danmark: Brøndby, Glostrup, Greve, Hillerød, Bjæverskov, Odense og Randers. Mange af RC klubberne har både indendørs og udendørs baner til kørsel med fjernstyrede biler. Flere af klubberne kører også både med fjernstyrede biler på el- og brændstof - både nitro og benzin. Nederst på siden kan du finde en liste over RC klubber i Danmark. Kør i klub med din fjernstyrede bil 

Køre i klub med fjernstyret bil

I en RC klub kan du prøve at køre på en rigtig bane til fjernstyrede biler. Det er noget sjovere end at køre rundt hjemme på vejen. I klubberne er der også mulighed for at du kan "rode" med din fjernstyrede bil og gode tips og tricks fra klubbens medlemmer. Alle klubberne tilbyder at du kan komme forbi til en prøvetur - find kontaktinformationer nedenfor. 

 

Brøndby Racing Klub - www.brc-racing.dk

Pilegaarden
BRC-Racing
Roskildevej 460
2605 Brøndby

Kontaktperson: Søren Boy Holst
E-mail: bestyrelsen@brc-racing.dk

Indendørs-bane med nålefilt. Altid varmt og plads til 70 kørere. Klubaften mandag 19-22 og torsdag 17-22.

Der køres med 1:10 og 1:12 on-road el-biler. Alle klasser. 

Greve RC-Center - www.grcc.dk

Greve Centervej 50, 2670 Greve

Kontaktperson:
E-mail:

Glostrup RC-Racing - http://www.grc-racing.dk/

Eriksvej 9
2600 Glostrup

Kontaktperson:
E-mail:

Hillerød RC Racing - www.hrcr.dk

Torsholmallé 6, Tulstrup
3400 Hillerød

Kontaktperson:
E-mail:

 

Odense RC Minirace - www.odense-rc.dk

Energivej 24
5260 Odense S

Kontaktperson:
E-mail: formand@odense-rc.dk

Baneinfo: klubben har 3 baner udendørs, stor asfaltbane, stor largescale off-road jordbane samt en tæppe off-road bane KUN for elbiler.

Vi kører med biler i alle skala fra 1:18 og op til 1:5 både el, brændstof og benzinbiler. 

Randers RC Racing - www.randers-rc-racing.dk

Pinjelunden 5
8960 Randers SØ

Kontaktperson: Steffen Hollerup
E-mail: formand@randers-rc-racing.dk

Udendørs offroadbane/nitrobiler skala 1/8 og 1/10 – ca 250 m lang –

Indendørs tæppebane / elbiler touringklassen skala 1/10 – baneunderlag: filttæpper - banestørrelse 15 x 21 m – banebredde 2,5m. Også Mini-Z bane til rådighed skala 1/18. 

RC Center Skive - www.rccs.dk

Offroad banen i Roslev
Ved DAKA Amba
Viumvej 22
7870 Roslev
 
Onroad banen i Hem
Hem Skole
Rudemøllevej 3, Hem
7800 Skive

Kontaktperson: Allan Sjørslev
E-mail: kontakt@rccs.dk

Baneinfo: Klubben har i 2009 etableret en skala 1:8 off-road bane ved Roslev, banen er ca. 400 meter lang og der er tilhørende køretårn, klubhus og mekanikerområde. Indendørs køres der med skala 1:10 på filttæppe i Hem Hallen.
Klubben er medlem af DASU og DRCMU, og afholder løb i både Jyllands Cuppen og DM.

BRCC - www.brcc.dk

BRCC Sjælsøskolen (i sportshallen)
Ravnsnæsvej 120
3460 Birkerød

Kontaktperson: Kim Lindegaard / Søren Sloth
E-mail: post@brcc.dk

Baneinfo: stor indendørs tæppebane med bløde bander og curbs som ikke ødelægger bilerne. Der køres mest med 1:10 El on-road. Men alle er velkomne også med andre typer el-biler.

NMRC - www.nmrc.dk

Ålestokvej 7
4700 Næstved

Kontaktperson: Erik Skou
E-Mail: erikskou@post5.tele.dk

Baneinfo: udendørs onroad bane.

Viborg RC Racing - www.vrcr.dk

Indre Ringvej 40
8800 Viborg

Kontaktperson: Steen Jeffers
E-Mail: bestyr@vrcr.dk

Baneinfo: indendørs tæppebane og udendørs offroad bane.

RC-Egedal - www.rc-egedal.dk

For enden af Degnebakken 
3660 Stenløse
Kontaktperson: Henrik Pedersen
E-Mail: henrik.pedersen@rc-egedal.dk
Baneinfo: udendørs 1:10.
Mangler din klub på listen så send en mail til support@morfars.dk
X
March 04, 2013


RC drift - drift med fjernstyrede biler

Drifting handler om mere end at komme først i mål - det handler om at køre med stil. RC drift handler om at skride på den fede måde.RC drifting kræver kørestil - og så skal du have det rigtige grej. Kørestilen kan du lære - og grejet til RC drift hjælper vi dig med! Vi har det, der skal til, når drifting er det, du brænder for: Tilbehør og grej til RC drift 

RC Drift med fjernstyrede biler

Helt ærligt: Kun de færreste har råd til en heftig bil i fuld skala - men det skal da ikke forhindre os i at føle suset ved et fedt drift, vel? Med RC drifting kan du - med den rigtige bil og lidt øvelse - give den hele armen uden at frygte fartbøder, klip i kortet og det, der er værre.

Drift med RC biler, fjernstyrede biler er gennem de sidste par år blevet ekstremt populært. Der er kommet flere klubber kun for RC driftere og mange af de etablerede klubber har indført drift med fjernstyrede biler som en ekstra disciplin.

RC drift føles som at være der selv - næsten

En fed motor til din kommende karriere med RC drift er et must! Drift motorerne er specielt fremstillet til at give ekstra præcis kontrol når du drifter med din rc car. 

Drift dæk - nøglen til det lækre drift

En af de vigtigste ting når du skal drifte med din rc bil er dækkene. I dag er der mange producenter som laver dæk og hjulsæt som er specielt egnet til drift. Drift dæk fås i forskellige hårdhedsgrader alt efter hvilket underlag du vil drifte på.

-> Drift Kit Drifter Street (det mest brugte driftkit) 

NY RC DVD - alt om drift og styling af fjernstyrede biler

På den nye DVD kan du fx se hvordan de italienske mestre smider bilerne sidelæns og deler ud af deres tips og tricks. De giver dig også øvelser som du kan arbejde med.

Du får også en grundig gennemgang af hvordan du maler din karrosse, monterer hjulsæt og laver de små detaljer som gør din bil ekstra sprød.

-> RC DVD Drift & Styling 

RC Drift med stil

Udover det funktionelle drift udstyr så er stilen en stor del af en ægte drift bil. Du kan style din rc car med masser af fedt udstyr. Vælg fx mellem flere end 100 forskellige karrosser - fx. Honda Civic, Toyota Supra eller den legendariske Nissan Skyline?

-> Karrosser til drift 

Du kan yderligere pimpe din rc bil med hækvinger, udstødninger, lyssæt og meget mere.

-> Styling til RC biler  

Skal du sidelæns videre - så er det RC drift, der er sagen.

March 04, 2013


Nitro bil - skal du have knald på din RC, skal der nitro til

En Nitro bil er ikke for de svage!

Her er der altså tale om FART, POWER og ægte RACE! Nitro biler kører på Nitro brændstof - og de små motorer kan levere kræfter, så du tror, det er løgn! 

 

Skal du have en Nitro bil eller tilbehør til din Nitro bil, er det her hos morfars.dk, det sner! Tjek lige vores tilbehør til Nitro biler - Nitro biler onroad og Nitro biler offroad.

Du får snavsede fingre med en nitrobil

Inden du køber din første Nitro bil, er det en god ide at gøre dig klart, at der er lagt op til snavsede fingre og lækker mekanik! Til gengæld skal en Nitro bil ikke lades op i tide og utide - faktisk kan en Nitro bil køre hele dagen, hvis bare du hælder brændstof på.

-> Nitromethan brændstof 16%

-> Nitromethan brændstof 25% 

RC Nitrobiler, du skal synes motoren er spændende

En Nitro bil kræver vedligeholdelse,pasning og justering - til gengæld giver en Nitro bil dig ÆGTE race, fart og spænding. Vores erfaring er at du skal have en naturlig interesse for at der sidder en ægte motor på nitrobilen - ellers er det ikke sikkert at en nitrobil er noget for dig. Hvis du synes at en ægte nitromotor er cool og at det er fedt at det er dig som bestemmer alle indstillingerne - ja, så er der ingen tvivil om at du vil blive glad for din nye nitrobil. Så... Er du klar til Nitro bil og fuld fart? Tjek vores kæmpe udvalg i Nitro biler og Nitro tilbehør.

-> Nitro RC bil - ONROAD

-> Nitro RC bil - OFFROAD 

Køb af din første Nitro bil

Der er flere ting som du bør kigge efter når du skal købe din første nitrobil. Start med at finde ud af om du vil køre på asfalt eller offroad. Der findes mange forskellige nitrobiler på markedet og det er desværre ikke alle som er lige gode. Et af de bedste råd er at checke om du kan få reservedele, ekstraudstyr og ikke mindst om butikken kan hjælpe dig hvis du får problemer med nitrobilen. En billig nitrobil kan meget hurtigt blive dyr hvis du ikke kan få dele til den. 

RC DVD - Nitro Inside & Out

Der er kommet en DVD film på dansk om nitrobiler. DVD'en er en virkelig god investering da du bliver guidet igennem køb af nitrobil, opstart og tilkøring, køretips, vedligehold og meget meget mere. Der er over 1 time med masser af nyttige tips og tricks.

-> RC DVD - Nitro Inside & Out 

Et par rigtigt gode biler

Vi bliver tit spurgt om hvilke nitrobiler vi vil anbefale. Som med tøj er der mange forskellige meninger om hvad der er flot og smart. Hos Morfars.dk har vi udvalgt de nitro biler som vi synes er de bedste i de forskellige kategorier og prislejer. Nitrobilerne er udvalgt ud fra kvaliteten, ydelsen og samtidig servicen fra producenten og selvfølgelig tilgængeligheden af reservedele. Her er et par af de mest populære biler:

-> Nanda Racing NRB-3 Nitro Buggy

-> Nanda Racing NRT-3 Nitro Truggy

-> Kyosho Fazer Nitro onroad

-> HPI Savage 3.5 Nitro monster truck 

Nitro startkit, Nitro Care Kit og alt det andet

Når du har valgt din nitrobil så skal du også bruge et par andre ting. Alt efter hvad der følger med til din nitrobil skal du have: 

-> Nitromethan brændstof

-> Nitro Startkit

-> Nitro Care kit