Om Morfars.dk

Morfars.dk hovedkontor i HerlevFjernstyrede biler, helikoptere og både valgt med hjertet

Morfars.dk er specialister i fjernstyrede biler, helikoptere og både samt tilbehør til disse. Hos os finder du kun produkter som vi selv ville vælge - hver eneste bil, helikopter og båd er nøje udvalgt ud fra kvalitet, service fra producenten, tilgængelighed af dele samt forholdet mellem kvalitet og pris. Det betyder at vores sortiment er relativt smalt - men meget dybt.

Rådgivning og service

Ud over den nøje udvælgelse af produkterne går vi meget op i rådgivning og service. Vi er ikke bange for at rådgive aktivt inden køb da vi tror på værdien af glade kunder på den lange bane. Skulle uheldet være ude så kan vi lave alle produkter på vores eget værksted så du hurtigt kan komme afsted igen.

Din lokale landsdækkende hobbybutik

På hjemmesiden kan du se hele sortimentet og fra vores internetlager i Herlev sender vi dagligt pakker til hele landet. Du kan også vælge at besøge vores butik i Herlev hvor du kan se produkterne samt få vejledning.

Historien om Morfars.dk

Tilbage i 2002 fik Morfar de første børnebørn. Deres forældre købte anderledes spændende legetøj til dem via hjemmesider i udlandet. Venner og bekendte spurgte ofte til det spændende legetøj og til en søndagsmiddag hos familien blev det besluttet at lave en legetøjsbutik med anderledes spændende kvalitets legetøj. Navnet var det nemmeste - da børnenes Morfar skulle være i butikken skulle den selvfølgelig hedde Morfars Legetøj.

Hjemmeside og 3 fysiske butikker

Legetøjsbutikken blev til 3 butikker i Helsingør, Ordrup og København - hjemmeside og sortiment blev udvidet og der var masser af glade kunder. 

Smalt, men dybt sortiment

Blandt de mest succesfulde produkter var Thomas Tog trætog, Sleich dyr og ikke mindst Sylvanian Families. Produktstrategien var sikker: få mærker - men til gengæld alle varianter. Butikken i Ordrup fik pga. sortimentet ofte besøgende der havde kørt mere end 100 km!

Morfars.dk tager på tur rundt i landetFra legetøj til fjernstyrede biler

Efter ca. 3 år blev fokus drejet over på fjernstyrede biler og der begyndte at komme rigtig gang i salget via hjemmesiden. Legetøjet blev solgt, butikkerne lukket og Morfars Legetøj blev til Morfars.dk - nu kun med fjernstyrede biler.

Fra online til offline med butikker

Med skiftet til Morfars.dk og erfaringer fra de første år blev der lagt 100% fokus på strategien og der kom virkelig gang i butikken. Alt salg foregik via hjemmesiden og showroom i forbindelse med lageret i Herlev. 

Mere end bare et produkt

I 2009 blev Morfars.dk aktive på facebook som hurtigt blev samlingssted for drengerøve (og piger) i alle aldre og med en utrolig aktivitet fra brugerne. Fra online sociale-medier gik turen til offline og der har gennem årene været mange arrangementer med flere tusinde besøgende!