Kyosho - fjernstyrede biler fra japanske Kyosho

De fjernstyrede biler fra Kyosho er uden diskussion i den absolutte verdenselite. Hvad enten snakken falder på den berygtede Inferno Buggy eller du vil have en fjernstyret nitro bil til fis og ballade - så er Kyosho med.

Kyosho - med siden 1963

Kyosho har eksisteret siden 1963 og har været en af de væsentlige spillere i markedet for fjernstyrede biler. Kyosho har stået bag flere innovationer og har gennem tiden haft nogle fantastiske succeser.

 

 

Kyosho Inferno - den berygtede nitro buggy

Inferno er navnet på den berømte buggy som har gået sin sejersgang over hele verden. I dag kan du stadig være sikker på at finde Kyoshos Inferno i toppen når der uddeles præmier til professionelle løb. Inferno fås i dag i flere versioner, så selvom du leder efter din første fjernstyrede bil skal du absolut kigge en ekstra gang på Infernoen.

 

 

Fjernstyrede biler til alle - mærkevare til lavpris

Over de seneste år har Kyosho introduceret nye modeller på markedet som gang på gang har flyttet grænserne for fjernstyrede biler. Især på nitromarkedet har Kyoshos biler defineret priser for RTR bilerne. 

 

 

Fordelene ved at købe Kyosho

Vi er hos morfars.dk utroligt glade for Kyosho. Det skyldes at produkterne er af meget høj kvalitet men også at Kyosho yder en ordentlig service. Alle kan sælge en fjernstyret bil - men det er ikke alle der kan give ordentlig service. Det er ofte først når du får problemer at du finder ud af hvilken service der er med produktet. Vi oplever en fantastisk god support fra Kyosho hvilket giver glade kunder.

 

 

Vi har masser af Kyosho hos Morfars.dk

Morfars.dk har de sidste 2 år været den største forhandler af Kyosho produkter i Danmark. Det betyder at du ved at købe Kyosho hos os kan være sikker på at få ordentlig rådgivning, varerne er på lager og skulle du mod forventning få problemer med din bil så kan vi hjælpe dig.

 

Se Kyosho produkterne på morfars.dk eller kontakt os hvis du vil have rådgivning omkring hvilken bil der passer til dig.