Racerbane, SCX Digital - den ultimative racerbane

SCX, Scalextric, Ninco, Carrera - du kan få utroligt mange gode racerbaner i dag. Hos mange af de store producenter af racerbaner er kvaliteten i top og bilerne kører fantastisk.

Vi har ikke længere racerbaner i vores sortiment - der var ingen der købte dem :(

SCX, Scalextric, Ninco, Carrera

Du må endelig ikke sammenligne disse racerbaner med de helt billige baner som jævnligt er på tilbud i supermarkederne - der er kæmpe forskel, både på kvaliteten af racerbanen men ikke mindst på selve oplevelsen af at køre med racerbane. SCX, Scalextric, Carrera og Ninco er kendt for den høje kvalitet og ikke mindst den helt rigtige køreglæde når der køres med bilerne på banen. Slot car eller slotcar er en anden betegnelse for racerbane - ofte brugt af kendere.

Racerbane SCX, først med den digital nyhed

SCX er firmaet bag den ultimative racerbane: SCX Digital System Egentlig er racerbane et helt forkert ord i denne sammenhæng da der er sket en kæmpe produktudvikling. SCX Digital er helt unik på markedet med en række fantastiske features:
-kør med op til 6 biler på samme tid
-bilerne kan overhale
-simuleret brændstof forbrug
-display med info om antal omgange og omgangstider

SCX Digital - den nye generation

Den digitale teknologi i SCX Digital Racerbane giver mulighed for en række funktioner som gør køreoplevelsen unik. Digitaliseringen gør at der kan køre 6 biler på samme bane, i samme spor og kørerne kan fra kontrollerne styre overhalinger.

Vælg hvor stor brændstoftanken skal være på din bil

Under et løb forbruger din bil brændstof. Du skal selv lave din pit-strategi, for det kan være alt afgørende hvor mange pitstop du laver. Når din bil skal tankes kører du i pit og din kontrol bliver nu til en brændstof-pumpe - du tanker! Hvor hurtigt er du ude igen?

Se præcis hvad der sker på racerbanen

Med de avancerede displays kan du få al den vigtige information under løbet: brændstof niveau, antal omgange og omgangstider. Det gør løbet ekstra spændende når du hele tiden ved præcis hvem der fører og hvem der snart er nødt til at gå i pit. Du kan også se hvem der satser for længe og ender med at rende tør for brændstof. 

Speed control - få en nem start

Med SCX Digital kan du ved tryk på én knap dæmpe for accelleration og topfart på bilen. Det er en rigtig god måde at sikre en god oplevelse for børn og begyndere. Selvom det lyder forkert at skulle dæmpe kraften så er det en super detalje som gør det muligt for alle at være med. Bilerne kører ekstremt stærkt og for den utrænede speeder-finger kan det være svært at undgå uheld.

Kom godt i gang med et Track Set - komplet racerbane

Når du skal i gang er det nemmeste og billigste at starte med et Track Set. I et track set får du alt hvad der skal til for at få den rigtige SCX Digital racerbane: bane, biler, kontrolcenter og alt det løse. Herefter kan du nemt udbygge din bane ved at købe løse skinner.

Her kommer mere info om: Avanceret tidtagning Udlejning af bane til events