HBX Haiboxing - nye spændende RC biler

Haiboxing - en af de hurtigst voksende rc producenter

Haboxing, i daglig tale HBX, er gennem de seneste år gået fra at være et ukendt mærke til at være det bedst sælgende i flere lande! Succesen skyldes ikke mindst at produkterne leverer en super kvalitet til en lav pris. 

4-hjulstræk, ægte servostyring, trinløs speeder og bremse

Bilerne er med permanent 4-hjulstræk, rigtig servomotor, fartregulator og bremsefunktion. Dette kombineret med individuel affjedring og kuglelejer ved alle hjul giver dig optimal kontrol med bilen.   

HBX Skyline / EVO - alle forudsætninger for drift!

Den uden tvivl meste berømte HBX bil er onroad bilen HBX Skyline og EVO. Den kraftige motor giver en topfart på mere end 40 km/t. Den kraftige accelleration og 4-hjulstrækket gør det muligt at lave lækre drifts med bilen. Vi får i den nærmeste fremtid specielle drift-dæk på lager, som passer direkte på bilen og giver endnu vildere drifts. 

HBX Monster Truck, Bonzer og Max Buggy

HBX Monster Truck, Bonzer Big Foot og Max Buggy er de mest populære fjernstyrede offroad biler fra Haiboxing. Med dem får du offroad biler som kører fantastisk og til en rigtig god pris. 

Den nye generation af offroad biler fra Haiboxing

HBX har med de nye offroad biler taget et kæmpe skridt fremad. RC bilerne er bygget op med en flad aluminiums bund og er generelt meget kraftigt opbygget. Det betyder at både køreegenskaber og holdbarhed er væsenligt forbedret. Offroad RC bilerne er: Stormer Monster Truck, Surge Truggy, Xmissile og den helt nye Stealth X09

Endnu mere fart
Hvis du vil have mere fart og kraft skal du starte med at bruge en high performance batteripakke og en intelligent lader. På den måde får du mere power, længere køretid og hurtigere ladetid.

Komplet køreklar (RTR)
Bilerne leveres samlet og køreklar - du skal bare lade det medfølgende batteri op, så er du klar til at køre.

Streetrespect!
Du kan øge din streetrespect med frække fælge, store udstødninger, masser af lys eller ny karrosse med kamæleon lak.
Vælg mellem masser af ekstraudstyr til HBX bilerne - se det hele her på morfars.dk

Læs mere om tuning og styling af HBX her: