Konfirmationsgave til drenge

Konfirmationsgave - nedenfor kan du læse gode råd om valg af gave til konfirmanden.

Konfirmation - den rigtige lejlighed til en fed fjernstyret bil

Konfirmation er en helt speciel dag - og selvom man ikke bliver 18 år kan man godt ønske sig en lækker bil. Leder du efter en konfirmationsgave som vil være et sikkert hit? Mange drenge har allerede en fjernstyret bil på ønskesedlen. Med en fjernstyret bil er du sikker på at konfirmanden vil blive glad.

Super konfirmationsgave - en fjernstyret bil 

Fjernstyrede biler har udviklet sig ekstremt de sidste par år og i dag kan man få rigtige fjernstyrede biler fra 700 kr.

Du må ikke sammenligne rigtige fjernstyrede biler med legetøjsbilerne som de fleste kender. Med en rigtig fjernstyret bil kan du købe reservedele og ekstra udstyr - ikke noget med at smide bilen ud første gang man kører galt.

Hvor skal konfirmationsgaven køre?

Der er mange muligheder indenfor fjernstyrede biler - hvad enten man vil køre på asfalt eller offroad. Biler til kørsel på asfalt ligger ofte meget lavt og kan ikke køre andre steder. Biler til offroad kørsel kan klare noget mere og kan fx køre i skoven eller på legepladsen.

Skal konfirmationsgaven have elektrisk motor eller nitromotor?

I dag er el-bilerne blevet meget kraftige og kan næsten følge med nitrobilerne. El-biler er generelt nemmere at have med at gøre - men mange vil ikke undvære lyden fra nitrobilen. I forårs / sommerperioden afholder vi jævnligt nitro-kurser hvor man kan få hjælp til at komme igang og få top-tunet sin bil.

-> Se film af nitrobil her (Nanda NRB-3 Nitro buggy)

Konfirmationsgaver i alle prislejer

Der er masser af muligheder til konfirmanden - og i alle prislejer. Der er micro-biler fra 99,-, biler som kan tunes og styles fra 699,- og nitrobiler fra 1.999,-

Her er et par eksempler på nogle af de mest populære biler: 

HBX Skyline - den mest populære fjernstyrede bil

Bilen har permanent 4-hjulstræk, servostyring og trinløs speeder. Leveres samlet og køreklar inkl. genopladelig batteripakke og lader.

Et kæmpe udvalg af tilbehør gør denne bil til den mest populære.

-> Læs mere og se pris her (HBX Skyline)

Sniper RTA - ny unik bil hvor du selv bestemmer indholdet!

Den nye Sniper har overrasket alle. Kører fantastisk og som noget helt nyt kan du selv designe din bil så du får den lige som du vil have den.

-> Mere om Sniper RTA

Suveræn offroader i 2 versioner

Stealth X09 blev ikke uden grund den bedst sælgende offroader i 2009. Du får en super hurtig offroad bil som er kraftigt opbygget og som kan klare det meste. Vælg mellem standard eller den vilde brushless udgave.

-> Stealth X09 / Stealth X09 Brushless

 

Reservedele, tilbehør og hjælp som gør gaven til en succes!

Til alle biler du finder på www.morfars.dk har vi reservedele og tilbehør - så er du sikker på at konfirmationsgaven bliver en succes og holder længe.

Skulle der mod forventning blive problemer med en vare kan konfirmanden kontakte os pr. mail eller telefon. Vores teknikere har mange års erfaring og kan hurtigt løse problemerne. 

Fjernstyret helikopter - også et sikkert hit til konfirmationen

Fjernstyrede helikoptere er svære at styre og koster det hvide ud af øjnene... indtil nu. I dag kan du få en rigtig 4-kanals fjernstyret helikopter til kr. 599,-! 

-> Se alle de fjernstyrede helikoptere

Sikker og hurtig onlinehandel på www.morfars.dk

Når du handler på www.morfars.dk er du sikker på en ordentlig handel. Al information kører på en sikker godkendt server (SSL) og transaktionerne styres af PBS. Vi sender pakker dagligt til hele Danmark og resten af verden.

Hvis konfirmationsgaven skal byttes så gør vi det selvfølgelig med et smil.