RC drift - drift med fjernstyrede biler

RC drift - drift med fjernstyrede biler

Drifting handler om mere end at komme først i mål - det handler om at køre med stil. RC drift handler om at skride på den fede måde.RC drifting kræver kørestil - og så skal du have det rigtige grej. Kørestilen kan du lære - og grejet til RC drift hjælper vi dig med! Vi har det, der skal til, når drifting er det, du brænder for: Tilbehør og grej til RC drift 

RC Drift med fjernstyrede biler

Helt ærligt: Kun de færreste har råd til en heftig bil i fuld skala - men det skal da ikke forhindre os i at føle suset ved et fedt drift, vel? Med RC drifting kan du - med den rigtige bil og lidt øvelse - give den hele armen uden at frygte fartbøder, klip i kortet og det, der er værre.

Drift med RC biler, fjernstyrede biler er gennem de sidste par år blevet ekstremt populært. Der er kommet flere klubber kun for RC driftere og mange af de etablerede klubber har indført drift med fjernstyrede biler som en ekstra disciplin.

RC drift føles som at være der selv - næsten

En fed motor til din kommende karriere med RC drift er et must! Drift motorerne er specielt fremstillet til at give ekstra præcis kontrol når du drifter med din rc car. 

Drift dæk - nøglen til det lækre drift

En af de vigtigste ting når du skal drifte med din rc bil er dækkene. I dag er der mange producenter som laver dæk og hjulsæt som er specielt egnet til drift. Drift dæk fås i forskellige hårdhedsgrader alt efter hvilket underlag du vil drifte på.

NY RC DVD - alt om drift og styling af fjernstyrede biler

På den nye DVD kan du fx se hvordan de italienske mestre smider bilerne sidelæns og deler ud af deres tips og tricks. De giver dig også øvelser som du kan arbejde med.

Du får også en grundig gennemgang af hvordan du maler din karrosse, monterer hjulsæt og laver de små detaljer som gør din bil ekstra sprød.

RC Drift med stil

Udover det funktionelle drift udstyr så er stilen en stor del af en ægte drift bil. Du kan style din rc car med masser af fedt udstyr. Vælg fx mellem flere end 100 forskellige karrosser - fx. Honda Civic, Toyota Supra eller den legendariske Nissan Skyline?

Du kan yderligere pimpe din rc bil med hækvinger, udstødninger, lyssæt og meget mere.

Skal du sidelæns videre - så er det RC drift, der er sagen.