Fjernstyrede biler fra Haiboxing

Er Udgået

Fjernstyrede biler fra Haiboxing

Fjernstyrede biler fra Haiboxing

Du har søgt efter en af de legendariske fjernstyrede biler fra Haiboxing som vi ikke længere har i vores sortiment.

De fleste er gået på pension da der er kommet nye og bedre modeller - se her:

 

HBX Skyline

HBX Skyline og EVO

HBX Skyline og EVO var for mange år siden rigtigt gode til prisen. I dag er der kommet nye biler som på alle måder er bedre. 

 

HBX Max Buggy

HBX Max Buggy

HBX Max Buggy kørte fantastisk... dengang. Der har de seneste par år været flere biler der har erstattet Max Buggy.

 

 

HBX Bonzer Big Foot

HBX Bonzer Big Foot

Bonzer Big Foot har været utroligt populær men i 2014 kom den nye HBX Ranger og så var det slut. HBX Ranger er meget bedre og endda billigere! Med Ranger får du en helt ny bil der kan det hele - og med muligheder for at opgradere hvis du får lyst til det. I dag er HBX Ranger også udgået for flere år siden. Der sker noget helt tiden! 

 

HBX Quakewave

HBX Quakewave

Quakewave var en baghjulstrukket buggy fra Haiboxing. Den kørte rigtig godt men blev aldrig så populær og importøren er derfor stoppet med at have den i sortimentet. Vi har ikke en direkte afløser så du skal have fat i en Bandit fra Traxxas. Den koster noget mere men er til gengæld også vandtæt - ret fedt.

 

 

HBX Quakewave

HBX Crazy ST

Crazy ST var i familie med Quakewave og var en stadium truck med baghjulstræk. Vi havde den med brushless motor og den var helt vild at køre med. Den blev heller ikke populær og importøren er derfor stoppet med at have den i sortimentet. De fleste vælger at købe Stealth X09 brushless i stedet da den har 4-hjulstræk og mange alu-dele til næsten samme pris. Alternativt kan du kigge på Rustler fra Traxxas.

 

HBX Hellhound

HBX Hellhound

Hellhound var en virkelig fed short course truck med brushless motor og baghjulstræk. Vi var rigtigt glade for den og havde mange glade købere - men importøren stoppede den samtidigt med Quakewave og Crazy ST. Vi har dog ikke givet helt op endnu, så hold øje med siden - måske kommer den igen. De fleste vælger at købe Stealth X09 brushless i stedet da den har 4-hjulstræk og mange alu-dele til næsten samme pris. Alternativt kan du kigge på Slash fra Traxxas.