Fjernstyrede biler fra Haiboxing

Er Udgået

Fjernstyrede biler fra Haiboxing

Fjernstyrede biler fra Haiboxing

Du har søgt efter en af de legendariske fjernstyrede biler fra Haiboxing som vi ikke længere har i vores sortiment.

De fleste er gået på pension da der er kommet nye og bedre modeller - se her:

 

HBX Skyline

HBX Skyline og EVO

HBX Skyline og EVO var for ca. 4 år siden rigtigt gode til prisen. I dag er der kommet nye biler som på alle måder er bedre. Især Nanda Sniper er suveræn i denne prisklasse. Sniper er bygget bedre og med mange dele som var opgraderingsdele på HBX Skyline og EVO. Sniper fås i flere forskellige modeller hvor den normale RTR model er den der kan sammenlignes direkte med Skyling og EVO.

Bedre køb: Sniper RTR Mustang eller Sniper RTR 350Z

Vi har stadig reservedele til HBX Skyline og EVO

 

HBX Max Buggy

HBX Max Buggy

HBX Max Buggy kørte fantastisk... dengang. Der har de seneste par år været flere biler der har erstattet Max Buggy og den nyeste er Rocket Buggy - også fra Haiboxing. Du får stadig en velkørende buggy, men nu bare i moderne opbygning og med bedre komponenter.

Bedre køb: Rocket Buggy

Vi har stadig reservedele til Max Buggy

 

 

HBX Bonzer Big Foot

HBX Bonzer Big Foot

Bonzer Big Foot har været utroligt populær men i 2014 kom den nye HBX Ranger og så var det slut. HBX Ranger er meget bedre og endda billigere! Med Ranger får du en helt ny bil der kan det hele - og med muligheder for at opgradere hvis du får lyst til det.

Bedre køb: HBX Ranger

Vi har stadig reservedele til Bonzer Big Foot

 

 

HBX Quakewave

HBX Quakewave

Quakewave var en baghjulstrukket buggy fra Haiboxing. Den kørte rigtig godt men blev aldrig så populær og importøren er derfor stoppet med at have den i sortimentet. Vi har ikke en direkte afløser så du skal have fat i en Bandit fra Traxxas. Den koster noget mere men er til gengæld også vandtæt - ret fedt.

Køb i stedet: Traxxas Bandit

Vi har stadig reservedele til HBX Quakewave

 

 

HBX Quakewave

HBX Crazy ST

Crazy ST var i familie med Quakewave og var en stadium truck med baghjulstræk. Vi havde den med brushless motor og den var helt vild at køre med. Den blev heller ikke populær og importøren er derfor stoppet med at have den i sortimentet. De fleste vælger at købe Stealth X09 brushless i stedet da den har 4-hjulstræk og mange alu-dele til næsten samme pris. Alternativt kan du kigge på Rustler fra Traxxas.

Køb i stedet: Stealth X09 Brushless eller Traxxas Rustler

Vi har stadig reservedele til HBX Crazy ST

 

 

HBX Hellhound

HBX Hellhound

Hellhound var en virkelig fed short course truck med brushless motor og baghjulstræk. Vi var rigtigt glade for den og havde mange glade købere - men importøren stoppede den samtidigt med Quakewave og Crazy ST. Vi har dog ikke givet helt op endnu, så hold øje med siden - måske kommer den igen. De fleste vælger at købe Stealth X09 brushless i stedet da den har 4-hjulstræk og mange alu-dele til næsten samme pris. Alternativt kan du kigge på Slash fra Traxxas.

Køb i stedet: Stealth X09 Brushless eller Traxxas Slash

Vi har stadig reservedele til HBX Hellhound