Copyright Morfars.dk

Alle fotos på Morfars.dk er copyright Morfars.dk og må ikke kopieres eller bruges uden skriftlig tilladelse.

Morfars.dk vandmærke på foto

Vi bruger meget tid og ressourcer på at lave gode fotos. Vores produktfotos er en del af vores image og vores originale værker.

Det kan blive dyrt at tage vores fotos

Hvis du stjæler vores fotos så kommer vi efter dig. Vi kan nemt dokumentere at et foto er vores da vi har den originale fil.

Ydermere har alle vores fotos et vandmærke der gør det ekstremt nemt at dokumentere vores ophavsret. Vandmærket er diskret men kan tydeligt ses med et filter.

Vi kommer også efter dig selvom du bruger fotoet på en udenlandsk hjemmeside.

Vandmærket er diskret

Du kan købe en licens eller et helt unikt foto

Vi er glade for at du synes vores fotos er flotte og vi vil gerne sælge en licens eller endda tage et foto kun til dig. Så betaler du en gang for alle - og så kan du selv komme efter alle dem der kopierer dit nye foto.

Kontakt os på support@morfars.dk for information om priser.

Svar på spørgsmål

I bruger jo fotos fra andre leverandører!?
Ja, nogle producenter har fine fotos som de tilbyder at deres officielle forhandlere må bruge (fx Traxxas). Hvis du er officiel forhandler så kan du også bruge disse fotos - det er dog vigtigt at du får dem fra leverandøren og ikke tager dem fra vores hjemmeside.

Hvorfor er jeres vandmærke skjult?
Det vigtigste for os er at vores kunder får den bedst mulige oplevelse af produkterne. I gamle dage havde vi et meget tydeligt vandmærke og det ødelagde den visuelle fremstilling af produkterne. Vores nuværende vandmærke er mere diskret men dokumenterer stadig at fotoet er vores ejendom.

Hvad med jeres produkt-beskrivelser?
Dem må du heller ikke kopiere. Det er dog sværere at dokumentere hvem der har skrevet hvad og hvornår. Desuden kan man diskutere om det er unikt at skrive at en fjernstyret bil har 4 hjul. Der findes nye muligheder for at dokumentere hvornår en tekst er skrevet så hold dig fra vores tekster og skriv dine egne.